search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης

18.05.2012 11:51
Χριστόφορος Παπακαλιάτης  - Media

Σύγχυση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το νέο σκηνοθετικό εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – αν και δεν μπορούμε να πούμε δα ότι ταρακουνήθηκε και το Χόλιγουντ.

Σύγχυση έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες το νέο σκηνοθετικό εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη – αν και δεν μπορούμε να πούμε δα ότι ταρακουνήθηκε και το Χόλιγουντ. Τελικά, είναι η νέα του ταινία ριμέικ του «Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα» (1965) του Γιώργου Τζαβέλλα ή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την κλασική κωμωδία που αγαπήθηκε από όλους; To μυστήριο λύθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της κινηματογραφικής εταιρείας, η οποία διαβεβαίωσε ότι το σενάριο της ταινίας με τίτλο «Αν…» είναι πρωτότυπο, με μια τόσο δα μικρή λεπτομέρεια: στην ταινία θα συμμετάσχει και το διάσημο πρωταγωνιστικό ζευγάρι Γιώργος Κωνσταντίνου – Μάρω Κοντού, οι οποίοι θα υποδυθούν ξανά τους ρόλους του Αντωνάκη και της Ελενίτσας, αυτήν τη φορά ως αφηγητές μιας σύγχρονης ερωτικής ιστορίας. Μάλιστα, είναι η πρώτη εμφάνισή τους στη μεγάλη οθόνη ύστερα από 47 ολόκληρα χρόνια. Μα είναι να μην μπερδευτεί ο αναγνώστης με αυτήν την τόσο πρωτότυπη ιδέα; Εκτός κι αν έχει κι άλλη μια τόσο δα μικρή αναφορά και στην «Κάλπικη λίρα», που είναι και επίκαιρη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:41