search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:08
MENU CLOSE

Σοκ σε σχολείο των Χανίων: Το «γάζωσαν» με σφαίρες

30.11.2019 08:45
Σοκ σε σχολείο των Χανίων: Το «γάζωσαν» με σφαίρες - Media

 

Σοκ επικρατεί στην Κάντανο Χανίων, αφού μαθητές και καθηγητές του τοπικού Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ ήρθαν αντιμέτωποι με ένα τραγικό θέαμα: το βρήκαν «γαζωμένο» από σφαίρες.

Για το περιστατικό φυσικά ενημερώθηκε η αστυνομία, που έχει αναλάβει την ανεύρεση των δραστών, ούτε όμως κάποιος κάτοικος ή επισκέπτης στην περιοχή δεν έχει δει κάτι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε μετά τις 10 το βράδυ, αφού προηγουμένως είχε αποχωρήσει η καθαρίστρια, με τους δράστες να πυροβολούν και να σπάνε τζάμια παραθύρων από τα εργαστήρια Πληροφορικής, το γραφείο της διευθύντριας γυμνασίου, το γραφείο των καθηγητών και από τις πόρτες εισόδου του κτιρίου.

Ο δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου, Αντώνης Περράκης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και αναμένεται να προτείνει στο επερχόμενο δημοτικό συμβούλιο την τοποθέτηση καμερών στο σχολείο για την αποφυγή ανάλογων περιστατικών.
kantanos_sxoleio-696x464

Πηγή: zarpanews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 13:08