search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:47
MENU CLOSE

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο του «Αχ Ελένη»

30.11.2019 12:47
Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει το άγνωστο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο του «Αχ Ελένη» - Media

 

Για το πρόβλημα της διπλωπίας που αντιμετώπισε την εποχή που γύριζε το “Αχ Ελένη” μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Ράντου στο Dot. 

«Τότε που έκανα το “Αχ Ελένη”, ξυπνάω μια μέρα και κάθε μάτι έβλεπε αλλού, αυτό λέγεται διπλωπία. Δεν αλληθώριζα, απλά κάθε μάτι κεντράρει αλλού, οπότε έχεις δύο είδωλα. Δεν μπορούσε να γίνει διάγνωση. Αυτό κράτησε έξι μήνες, έξι μήνες δεν ήξερα τι είναι. Πιθανολογούσαν για σκλήρυνση και τέτοια… Μετά αυτό μου έγινε μάθημα ότι εγώ δεν πρέπει να μπαίνω σε περιβάλλοντα τέτοιας πίεσης που δεν την αντέχει κανένας άνθρωπος. Δεν μπορούσα να οδηγήσω, από τότε ξεκίνησαν και οι ημικρανίες», περιέγραψε.

«Έγραφα το “Αχ Ελένη” με το ένα μάτι κλειστό, δεν μπορούσα να βλέπω και με τα δύο μάτια ανοικτά. Αυτό μπορείς να το πάθεις και σε εγκεφαλικό, σε κάποια κακοήθεια του εγκεφάλου. Δοκίμασα ομοιοπαθητική και μετά από έξι μήνες πέρασε», είπε η Ελένη Ράντου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18