search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Μαραγκουδάκη – Στεφανίδου: Σε συζητήσεις για το «Big Brother»

30.11.2019 13:13
Τατιάνα Στεφανίδου: Επιστρέφει με πρωινή εκπομπή στο Mega – Πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο - Media

 

Σε αναβρασμό βρίσκονται στον ΣΚΑΪ ενόψει των προετοιμασιών για το β΄ μισό της σεζόν, στην οποία προβλέπονται πολλές ανακατατάξεις. 

Η έλευση του «Big Brother» και η εκ νέου στροφή του ΣΚΑΪ στα ριάλιτι ωθούν σε νέα κατεύθυνση. 

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealNews και ειδικότερα της «Real Life» σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού φέρεται να βρίσκεται η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, η οποία εξετάζεται ως υποψήφια για την ανάληψη της διεύθυνσης επικοινωνίας ως γνωστής του χώρου, αλλά και με εμπειρία σε προγράμματα τύπου «Big Brother» από τη θητεία της στον ΑΝΤ1. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και οι αποφάσεις αναμένονται ενόψει του νέου έτους. 

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για την παρουσίαση του «Μεγάλου Αδελφού» προορίζεται η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία άλλωστε έχει παρουσιάσει και στο παρελθόν ριάλιτι τέτοιου βεληνεκούς. Από την άλλη, συνεχίζονται οι προσπάθειες του ΣΚΑΪ να επαναφέρει στο «Big Brother» τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έχει δεχθεί πρόταση να γίνει η «φωνή» του παιχνιδιού που θα συνομιλεί καθημερινά με τους παίκτες στο σπίτι, ενώ θα εμφανίζεται και ως γκεστ σε κάποια live.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:40