08/04/2020 21:23:43

Το καλωσόρισμα Τσίπρα στους παλιούς και νέους συνοδοιπόρους (Photos)

Το καλωσόρισμα Τσίπρα στους παλιούς και νέους συνοδοιπόρους (Photos) - Media

 

«Καλωσορίζουμε παλιούς και νέους συντρόφους και συναγωνιστές στον κοινό αγώνα για την πρόοδο και τη δημοκρατία» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στο άνοιγμα της ομιλίας του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου σήμερα και αύριο συνεδριάζει για πρώτη φορά το ευρύ όργανο - η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης - που θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο συνέδριο. Ένα συνέδριο «τομής και συνέχειας» όπως ανέφερε που θα μετασχηματίσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μεγάλο μαζικό κόμμα ώστε να εκφράσει την πλειοψηφία των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι στη σύνθεση του οργάνου αυτού που ανακοινώθηκε την Πέμπτη, εκτός από στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν πρώην στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πρόσωπα εκτός ΣΥΡΙΖΑ από το συνδικαλισμό, τις τέχνες, τα γράμματα, την αυτοδιοίκηση, κλπ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απεύθυνε το καλωσόρισμα όχι μόνο από του βήματος αλλά κατέβηκε στο ακροατήριο για να χαιρετίσει και να ανταλλάξει δυο κουβέντες με πολλούς από τους «παλιούς και νέους συντρόφους».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.