search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:29
MENU CLOSE

Ανακοινώνεται τη Δευτέρα η απόκτηση του 100% του Alpha από τη Motor Oil

30.11.2019 15:11
Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον Alpha - Media

 

Τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει και επισήμως η MOTOR OIL την απόκτηση του 100% των μετοχών του ALPHA και την αποχώρηση του Κοντομηνά απο την εταιρία, όπως αποκάλυψε το Enimerosi24.gr. 

Ποια λοιπον θα είναι η επόμενη ημέρα για το κανάλι;

Τρία είναι τα σημεία αιχμής: α) Στόχος της MOTOR OIL ειναι να εφαρμοστεί ένα σχέδιο ώστε ο ALPHA να γίνει ο πρώτος σταθμός από πλευράς τηλεθέασης. Το σχέδιο αυτό ακολουθεί την επένδυση ύψους 10 εκ ευρώ που ήδη υλοποιήθηκε στα στούντιο που χρησιμοποιεί ο ALPHA, ώστε αυτή τη στιγμή να χρησιμοποιεί τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας που υπάρχει.

β) Η εκτίμηση των νέων ιδιοκτητών είναι ότι το προσωπικό του ALPHA είναι υψηλού επιπέδου και συνεπώς θα διατηρήσουν τη δομή ως έχει.

Και γ) Το γεγονός ότι η MOTOR OIL είναι πια ο μοναδικός μέτοχος του ALPHA δίνει τη σιγουριά στο προσωπικό ότι αποτελεί μέρος του ισχυρότερου οικονομικά ομίλου στην Ελλάδα. Αυτό υποκαθιστά την ανασφάλεια που υπήρχε λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων του ομίλου Κοντομηνά. Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι αυτοί που χαίρονται περισσότερο από όλους για την ολοκλήρωση του deal είναι οι εργαζόμενοι στον ALPHA.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27