search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:41
MENU CLOSE

Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία της 29χρονης Άννας – Ξεσπούν οι συγγενείς της (Video)

30.11.2019 15:31
Κατερίνη: Σπαραγμός στην κηδεία της 29χρονης Άννας - Ξεσπούν οι συγγενείς της (Video) - Media

 

Το τελευταίο αντίο στην 29χρονη Άννα, που έχασε τη ζωή της από αλλεργικό σοκ λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της, είπαν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι. 

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της αδικοχαμένης 29χρονης, που πλέον καλείται να μεγαλώσει μόνος το παιδάκι τους. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί στου Σαββατοκύριακο» στενοί συγγενείς της νεαρής γυναίκας έκαναν λόγο για εγκληματική αμέλεια των γιατρών του νοσοκομείου Κατερίνης αφού όπως υποστηρίζουν η 29χρονη τους είχε ενημερώσει πως ήταν αλλεργική στη συγκεκριμένη αντιβίωση που της χορηγήθηκε.

«Η κοπέλα μπήκε για προγραμματισμένο τοκετό ο οποίος έγινε με καισαρική τη προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ. Έχει δηλώσει και είναι γραμμένο με κόκκινα γράμματα στον ιατρικό της φάκελο ότι έχει αλλεργία σε συγκεκριμένη αντιβίωση. Βγήκε από το χειρουργείο, μεταφέρθηκε στον θάλαμο, συνομίλησε με τους γονείς της. Ήταν μέσα στη χαρά για το γεγονός ότι έγινε μητέρα. Αργότερα μια νοσηλεύτρια μπήκε στον θάλαμο να της χορηγήσει αντιβίωση» ανέφερε ο θείος της. Κανένας δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα η κοπέλα παρουσίασε σπασμούς, φώναζε πονάω, άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της και κατέρρευσε. Διέκοψαν αμέσως την αντιβίωση και κατάφεραν να την επαναφέρουν μετά από μιάμιση με δύο ώρες. Καταλαβαίνετε όμως ότι η ζημιά είχε γίνει. Το κορίτσι νοσηλεύτηκε μέχρι την Παρασκευή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου της Κατερίνης και εκείνη την ημέρα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης όπου κατέληξε»

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Οι τρεις ιατροδικαστές ολοκλήρωσαν την πολύωρη εξέτασή τους και μίλησαν αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τα πρώτα τους ευρήματα. «Και οι τρεις ιατροδικαστές συμφωνήσαμε ότι ο θάνατος προήλθε από ισχαιμικό σοκ» δηλώνουν.

«Το ισχαιμικό σοκ είναι ο τελικός λόγος θανάτου. Το τι το προκάλεσε θα φανεί στις ιστολογικές;» σημειώνει ο Παναγιώτης Τσαντίρης, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 29χρονης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43