search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:45
MENU CLOSE

Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του: «Μου έλεγαν ψέματα ότι ο Άγγελος με ζηλεύει»

01.12.2019 10:48
Ο Στέλιος Διονυσίου απαντά για τον αδερφό του: «Μου έλεγαν ψέματα ότι ο Άγγελος με ζηλεύει» - Media

 

Και για την περίοδο που είχε στεναχωρηθεί μαζί του ο αδελφός του, Άγγελος, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη συνέντευξή του στην Espresso ο Στέλιος Διονυσίου. 

Έχει ακουστεί ότι στο παρελθόν με τον αδελφό σας Άγγελο είχατε κόντρα. Ισχύει;

Όταν έκανα την πρώτη μου επιτυχία, το “Ψηλά τα χέρια” με τον Μάριο Τόκα, ήμουν πολύ μικρός. Αμέσως μαζεύτηκαν τριγύρω μου “καλοθελητές” και μια “αυλή”. Πήραν τα μυαλά μου αέρα. Ο Άγγελος μου έλεγε να συνέχιζα με τον Μάριο Τόκα και στο έντεχνο λαϊκό μονοπάτι. Η δισκογραφική μου εταιρία και διάφοροι μάνατζερ μού έλεγαν τότε «γίνε πιο λαϊκός τραγουδιστής, είσαι καλύτερος απ’ όλους».

Με ξεσήκωναν και μου έλεγαν ψέματα ότι ο Άγγελος με ζηλεύει. Με επηρέασαν και δεν άκουσα τον αδελφό μου και στεναχωρήθηκε πολύ. Έκανα μεγάλο λάθος, διότι ο Άγγελος ήθελε το καλό μου κι αν τον άκουγα, θα ήταν διαφορετική η πορεία μου στο τραγούδι, ξεχωρίζοντας σε ένα είδος μουσικής όπως το έντεχνο λαϊκό που τότε ήταν στις αρχές του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50