search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:19
MENU CLOSE

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ισόπαλο 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι στο Γ. Καραϊσκάκης

01.12.2019 19:39
olypaok_88.jpg

 

Καλύτερη άμυνα εναντίον καλύτερης επίθεσης, σημειώσατε Χ. Και κάπως έτσι, τα σερί συνεχίζονται…

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στον Πειραιά, κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι διατηρούν το φετινό τους αήττητο και παραμένουν αγκαλιασμένοι στην κορυφή. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν ηττηθεί στα 22 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους για τη Super League (18 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) – τελευταία ήττα το 3-1 από τον… ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 10/02/2019. Ωστόσο, μετά από 15 διαδοχικές επιτυχίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έμειναν στο Χ. 

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός κέρδισε πέναλτι, το μετέτρεψε σε γκολ ο Ματιέ Βαλμπουενά, αλλά το τελικό σκορ ήταν 1-1 – είχε προηγηθεί το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι “ασπρόμαυροι”, από την άλλη, επέκτειναν στα 47 ματς το αήττητο σερί τους, έχοντας σκοράρει σε όλους αυτούς τους αγώνες! Πλέον, στόχος είναι τα 58 παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως ήττα, ρεκόρ που κατέχει ο… Ολυμπιακός! Επιπλέον, τα 31 συνεχόμενα που έχουν σκοράρει οι Θεσσαλονικείς μακριά από την Τούμπα, συνιστά ρεκόρ. 

Λογικό να μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, κάνοντας, παράλληλα λόγο για καλή ατμόσφαιρα και δίνοντας συγχαρητήρια για την απόδοσή τους και στις δυο ομάδες: «Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι και ελέγχαμε τον ρυθμό. Προηγηθήκαμε, ενώ είχαμε και δεύτερη ευκαιρία για να σκοράρουμε. Όπως ξέρετε, όμως, παίζει και ο αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες και μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αμυνθήκαμε σωστά. Ψάξαμε κάποιες ευκαιρίες ωστόσο δυστυχώς δεν μας βγήκαν. Κρατάμε το βαθμό και προχωράμε».

Κι επίσης λογικό, στην άλλη πλευρά, να νιώθει αδικημένος ο Πέδρο Μαρτίνς: «Είναι πικρή η γεύση που μας μένει, επειδή κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήταν ένας ΠΑΟΚ όπως τον περιμέναμε, με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, όμως από το 15′ και μετά κάναμε κάποια λάθη τα οποία μας κόστισαν.  Από την ισοφάριση και μετά υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο. Ήμασταν η ομάδα που κυνήγησε περισσότερο το αποτέλεσμα. Δείξαμε ότι κάναμε τα πάντα για να πάρουμε την νίκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15