search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:27
MENU CLOSE

Βόλος: Μπάχαλο στην παράσταση του Κιμούλη –Έμειναν όρθιοι δεκάδες θεατές (Photo)

02.12.2019 08:17
Βόλος: Μπάχαλο στην παράσταση του Κιμούλη –Έμειναν όρθιοι δεκάδες θεατές (Photo)  - Media

 

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των Βολιωτών θεατρόφιλων για την παράσταση “Το παγκάκι”, η οποία ανέβηκε το βράδυ της Κυριακής στο θέατρο της Παλιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας στον Βόλο με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Κιμούλη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η εταιρεία παραγωγής όμως, από πιθανό λάθος εξέδωσε περισσότερα εισιτήρια από τα καθίσματα, με αποτέλεσμα δεκάδες θεατές να ταλαιπωρηθούν, αφού πήγαν στην παράσταση, αλλά ή την είδα… όρθιοι, ή έκατσαν στα σκαλοπάτια ή έφυγαν απογοητευμένοι.

Αξίζει να αναφερθεί οτι στα εισιτήρια δεν υπήρχε αναγραφή αριθμημένων θέσεων, πράγμα που περιέπλεξε τα πράγματα, αφού… “όποιος πρόλαβε, τον Κιμούλη είδε”.

Στελέχη της εταιρείας παραγωγής που μίλησαν στο thenewspaper.gr επέρριψαν την ευθύνη της αναστάτωσης στους τεχνικούς του θεάτρου, ενώ για την κατάσταση απολογήθηκε από σκηνής ο ίδιος ο δημοφιλής ηθοποιός, ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26