search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33
MENU CLOSE

Κοτταρίδης – Πιτταράς θα παρουσιάσουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ (Photo)

02.12.2019 09:39
Κοτταρίδης - Πιτταράς θα παρουσιάσουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ (Photo) - Media

 

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς θα είναι το νέο πρωινό δίδυμο της ΕΡΤ το οποίο θα καλημερίζει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από τον ερχόμενο Ιανουάριο. Στην αρχισυνταξία θα είναι ο Γιάννης Καφάτος, ενώ η εκπομπή θα στοιχίζει 1.990 ευρώ το επεισόδιο.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

Ένα διαφορετικό ξύπνημα με ενημέρωση, αλλά και χιούμορ υπόσχονται να φέρουν σύντομα στην ΕΡΤ οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Κοτταρίδης και Γιάννης Πιτταράς που θα παρουσιάζουν τη νέα πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 από τις 6 ως τις 10 το πρωί. Οι δύο γνωστοί δημοσιογράφοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια ανανέωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα βγουν στον αέρα με την έναρξη του νέου έτους.

Η νέα ενημερωτική εκπομπή που θα είναι μικτή παραγωγή, εγκρίθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο. Αρχισυντάκτης θα είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Καφάτος και τους παρουσιαστές θα πλαισιώσουν ρεπόρτερ, όπως βέβαια και το δημοσιογραφικό, τεχνικό και καλλιτεχνικό δυναμικό της ΕΡΤ.

Το ημερήσιο κόστος της τετράωρης εκπομπής θα είναι 1.990 ευρώ, δηλαδή χαμηλότερο από την αντίστοιχη μικτή παραγωγή που υπήρχε στην ΕΡΤ μέχρι πρότινος (ημερήσιου κόστους 2100 ευρώ), και η απόφαση προβλέπει τη μετάδοσή της για όλο το επόμενο έτος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:33