search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:21
MENU CLOSE

Χρύσπα: «Έχω λιποθυμήσει στο καμαρίνι λόγω ακραίας δίαιτας»

02.12.2019 11:31
Χρύσπα: «Έχω λιποθυμήσει στο καμαρίνι λόγω ακραίας δίαιτας» - Media

«Έχω λιποθυμήσει στο καμαρίνι λόγω ακραίας δίαιτας». Τη σκληρή μάχη με τις εξαντλητικές και στερητικές δίαιτες για ένα σώμα μοντέλου που δεν απέκτησε ποτέ περιέγραψε η Χρύσπα στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με θέμα «το φαινόμενο γιο-γιο και αυξομειώσεις σωματικού βάρους».

Γνωστή για τη χρόνια μάχη της με τα κιλά, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια τις ακρότητες που έχει κάνει προκειμένου να αδυνατίσει, θέτοντας την υγεία της σε σοβαρό κίνδυνο, τόσο με τα βουλιμικά επεισόδια όσο και με την κακή λειτουργία του θυρεοειδούς της.

«Καταστροφικές για τον οργανισμό»

«Έχω υπάρξει 10 κιλά πάνω, 10 κιλά κάτω. Ιδιαίτερα σε περιόδους που δούλευα πολύ και δεν κοιμόμουν, είχα πολύ άστατο ύπνο. Μέχρι που σήμερα βάζω και βγάζω κιλά. Έχω κάνει πάρα πολύ ακραίες δίαιτες, που είναι καταστροφικές για τον οργανισμό. Το έχω πληρώσει αυτό με θέματα υγείας» αποκάλυψε στον παρουσιαστή Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Και συνέχισε: «Έχω λιποθυμήσει από αδυναμία σε καμαρίνι. Εκεί είναι που κατάλαβα ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον οργανισμό σου. Επαναπαυόμουν γιατί έβλεπα μια απότομη απώλεια βάρους και μετά έλεγα ότι μπορώ να φάω. Είχα βουλιμικά επεισόδια στο παρελθόν πολύ έντονα, με αποτέλεσμα να έχω δημιουργήσει διάφορα στον εαυτό μου, όπως με τον θυρεοειδή|.

Σήμερα, όπως εξομολογήθηκε, νιώθει καλά, δεν επηρεάζεται από τη γνώμη τρίτων και γυμνάζεται. «Δεν κάνω ακρότητες και παράλληλα γυμνάζομαι. Εγώ ήμουν πάντα εντάξει με τα κιλά μου. Οι γύρω μου ήταν που με πίεζαν και έφτανα σε ακραίες καταστάσεις. Τώρα ό,τι και να μου πουν δεν επηρεάζομαι, γιατί είμαι καλά με τον εαυτό μου»ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20