search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Νέα απολογία από Λιάγκα – Τώρα η εκπομπή θα αναδεικνύει «τα θέματα της σύγχρονης γυναίκας» (Video)

02.12.2019 13:05
Νέα απολογία από Λιάγκα - Τώρα η εκπομπή θα αναδεικνύει «τα θέματα της σύγχρονης γυναίκας» (Video) - Media

 

Προλογίζοντας μια νέα στήλη στην εκπομπή του, μέσα από την οποία στόχος είναι να αναδειχθεί η γυναίκα, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα απαράδεκτα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή για την είδηση με τη σεξουαλική παρενόχληση φοιτήτρια του ΑΠΘ.

«Πριν από 3 εβδομάδες περίπου, εδώ στην εκπομπή κάναμε ένα “χοντρό”, ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς ήταν άθελά μας, προφανώς δεν υπήρχε καμία στοχοποίηση, καμία πρόθεση, ήταν μια χοντροκομμένη πλάκα η οποία μας ακολούθησε από το γραφείο πάνω. Δεν το πήραμε χαμπάρι.

Καμιά φορά συμβαίνει στις καλύτερες των οικογενειών. Ζητήσαμε ειλικρινέστατο συγννώμη, μία, δύο και τρεις φορές. Φάγαμε και το βρίσιμό μας, απόλυτα δικαιολογημένο. Δεν αρκεί όμως αυτό, γιατί αισθανόμαστε πάρα πολύ άσχημα, δεν το έχουμε ξεπεράσει και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσουμε και ποτέ αυτό που κάναμε, διότι στεναχωρήσαμε και ανθρώπους που δεν θα έπρεπε» είπε χαρακτηριστικά. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50