search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:54
MENU CLOSE

Ληστεία στην Πάτρα: Χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του και… άνοιξε στον «εφιάλτη» του

02.12.2019 17:01
Ληστεία στην Πάτρα: Χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του και... άνοιξε στον «εφιάλτη» του - Media

 

Δεν περίμενε ότι ανοίγοντας την πόρτα του διαμερίσματός του θα βρεθεί μπροστά στον εφιάλτη του.

Σύμφωνα με το tempo24.news, πρόκειται για κάτοικο της Πάτρας που άκουσε κουδούνι στην πόρτα του και πήγε να ανοίξει. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της 21ης Νοεμβρίου.

Όταν άνοιξε την πόρτα, δέχθηκε επίθεση από άγνωστους δράστες, οι οποίοι σύμφωνα με την καταγγελία, τον χτύπησαν τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν ένα κινητό τηλέφωνο και 130 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι την 21/11/2019 το βράδυ, ενεργώντας από κοινού, χτύπησαν κουδούνι διαμερίσματος, στην Πάτρα, όπου διαμένει ημεδαπός και όταν ο παθόντας εξήλθε, τον ακινητοποίησαν και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:52