search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:45
MENU CLOSE

Καταγγελία ΠΑΟΚ: «Αστυνομικός χτύπησε με ασπίδα τον Σφιντέρσκι»

02.12.2019 17:37
Καταγγελία ΠΑΟΚ: «Αστυνομικός χτύπησε με ασπίδα τον Σφιντέρσκι» - Media

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στα αρμόδια όργανα την στάση της αστυνομίας κατά την άφιξη της αποστολής στο «Γ. Καραϊσκάκης» κάνοντας λόγο και για επίθεση στον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Από την πρώτη στιγμή των γεγονότων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι «ασπρόμαυροι» κατηγορούν την ΕΛ. ΑΣ για την στάση της απέναντι στην αποστολή της ομάδας.

Εκτός από τις εξηγήσεις που θα ζητηθούν για το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε και δεν εφαρμόστηκε τίποτα από όσα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη ασφαλείας το πρωί της Κυριακής, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στα αρμόδια όργανα πως αστυνομικός χτύπησε με την ασπίδα του τον Κάρολ Σφιντέρσκι -στο χέρι- κατά την είσοδο των ομάδων στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Πολωνός επιθετικός δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό, που δε θα του επέτρεπε να αγωνιστεί.

«Είναι απορίας άξιον ωστόσο, πως είναι δυνατόν η αστυνομία που υποτίθεται ότι έχει ρόλο να προστατεύει την ομάδα από χούλιγκανς, όχι μόνο να επιτρέπει στους τελευταίους να σουλατσάρουν, να προπηλακίζουν κλπ., αλλά να επιτίθεται από πάνω σε ποδοσφαιριστές…», αναφέρουν στη Μικράς Ασίας.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15