search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:19
MENU CLOSE

Οργή για τους συνδρομητές του Netflix – Απέσυρε αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία (Photos | Video)

02.12.2019 18:56
Οργή για τους συνδρομητές του Netflix - Απέσυρε αγαπημένη χριστουγεννιάτικη ταινία (Photos | Video) - Media

 

Με οργισμένα σχόλια συνδρομητών του Netflix γέμισε το Twitter.

Η ταινία «The Grinch Who Stole Christmas» με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey αποσύρθηκε από την Netflix και συνέθλιψε τους συνδρομητές της υπηρεσίας streaming.

Οι θαυμαστές της πολυαγαπημένης ταινίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στα social media όταν ανακάλυψαν ότι η υπηρεσία streaming την απέσυρε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

Μια γυναίκα έγραψε στο Twitter: «Φανταστείτε να κάνετε κανάλι τον εσωτερικό σας Σκρουτζ και να καταστρέψετε τα Χριστούγεννα, απομακρύνοντας το Grinch από την πλατφόρμα σας …».

Ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε: «Πώς γίνεται να πληρώνω για ΠΕΝΤΕ διαφορετικές υπηρεσίες streaming και καμία δεν διαθέτει το Grinch τον Δεκέμβριο;»

 «Το Netflix απέσυρε το Grinch σήμερα. Το παρακολούθησα χθες το βράδυ. Είναι η αγαπημένη μου ταινία όλων των εποχών, αλλά σήμερα είναι  πρώτη του Δεκέμβρη και απομάκρυναν το Grinch» έγραψε ένας άλλος.

Το Κέντρο βοήθειας της Netflix εξήγησε γιατί αποσύρθηκε η ταινία.

«Η Netflix λαμβάνει άδειες για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από στούντιο και προμηθευτές περιεχομένου ανά τον κόσμο και οι άδειες αυτές μπορούν να λήξουν εάν δεν τις ανανεώσουμε.

Αν και προσπαθούμε να διατηρήσουμε το περιεχόμενο που θέλετε να βλέπετε, αποκτάμε δικαιώματα αδειοδότησης για τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο – όχι απεριόριστα – έτσι κάποιοι τίτλοι αφήνουν το Netflix.

Αν μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια ταινία που σας αρέσει απομακρύνεται, σημαίνει ότι η συμφωνία αδειοδότησης με τον πάροχο περιεχομένου πρόκειται να τερματιστεί.

Κάθε φορά που λήγει μια τηλεοπτική εκπομπή ή μια ταινία, αξιολογούμε εάν θα την ανανεώσουμε ή όχι χρησιμοποιώντας τα ίδια κριτήρια που εφαρμόζουμε σε πιθανό νέο περιεχόμενο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:18