search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48
MENU CLOSE

Γλυκιά πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ (Photos | Video)

02.12.2019 19:19
Γλυκιά πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ (Photos | Video) - Media

 

Ο Στέλιος Παρλιάρος και οι Γλυκές Αλχημείες του έρχονται στον ΣΚΑΪ για 8η σεζόν. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, στις 17.40.

Τι θα δείτε στην πρεμιέρα

Μαζί του δύο νέα παιδιά, ηθοποιοί, οι οποίοι δεν γνωρίζουν το στρώσιμο της σοκολάτας, αγνοούν την ύπαρξη του μπεν μαρί και δεν έχουν ιδέα τι είναι το γλασάρισμα. Πρόκειται για την Ίρις Κατσούλα και τον Κωνσταντίνο Γιουρνάς, οι οποίοι πειραματίζονται, δοκιμάζουν, αποτυγχάνουν.

Ο Στέλιος αναθέτει στην Ίριδα και τον Κωνσταντίνο να προμηθευτούν τα υλικά που χρειάζονται για την παρασκευή των γλυκών και στη συνέχεια τους καλωσορίζει και τους αποκαλύπτει σιγά σιγά τη μαγεία της ζαχαροπλαστικής. Τους ξεναγεί στο εργαστήριό του και τους φέρνει σε επαφή με τον όρο food styling. Τους μιλάει για την αισθητική και τη σημασία που έχει ο τρόπος που παρουσιάζουμε και προσφέρουμε ένα γλυκό στους φίλους και την οικογένειά μας.

Η Ίρις και ο Κωνσταντίνος μαθαίνουν να φτιάχνουν φλωρεντίνες σε μια σύγχρονη και απλή εκδοχή τους που απαιτεί μόλις τέσσερα υλικά. Τις βουτούν στη σοκολάτα και ζουν την εμπειρία της απόλαυσης από την πρώτη κιόλας μπουκιά.

Στη συνέχεια, ο Στέλιος αποφασίζει να μοιραστεί με τους νέους του φίλους τη δημιουργία ενός ψητού cheesecake που ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μια υπέροχη μέρα ολοκληρώνεται με ένα γλυκό που χρειάζεται μόνο δυο υλικά: εύκολη κρέμα σοκολάτας που εντυπωσιάζει την παρέα!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48