search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Παγκόσμια οικονομική κρίση: «Mυστικές» έρευνες…

19.02.2010 15:03
Παγκόσμια οικονομική κρίση: «Mυστικές» έρευνες...  - Media

Το γράφει ο Ανδρέας Παπαγεωργόπουλος στο μπλογκ του (http://ellinas-xoris-ellada. blogspot.com) και έχει απόλυτο δίκιο«Ξένες μυστικές υπηρεσίες και το πανίσχυρο αμερικάνικο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) έχουν πέσει με τα μούτρα το τελευταίο 20ήμερο να ρίξουν φως στο πώς έφτασαν μερικές χώρες να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας του οικονομικού πατατράκ στην ελληνική οι- κονομία, και τα “συμπτώματα αυτής της επιδημίας” στην ευρύτερη ζώνη του ευρώ στον Νότο της Ευρώπης. Οι έρευνες που γίνονται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες οικονομικής αντικατασκοπίας, επικεντρώνονται στις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δέχτηκαν 2-3 τουλάχιστον χώρες από χρηματιστηριακούς κύκλους και επενδυτικές τράπεζες».

Το γράφει ο Ανδρέας Παπαγεωργόπουλος στο μπλογκ του (http://ellinas-xoris-ellada. blogspot.com) και έχει απόλυτο δίκιο.

«Ξένες μυστικές υπηρεσίες και το πανίσχυρο αμερικάνικο Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) έχουν πέσει με τα μούτρα το τελευταίο 20ήμερο να ρίξουν φως στο πώς έφτασαν μερικές χώρες να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας του οικονομικού πατατράκ στην ελληνική οι- κονομία, και τα “συμπτώματα αυτής της επιδημίας” στην ευρύτερη ζώνη του ευρώ στον Νότο της Ευρώπης. Οι έρευνες που γίνονται από τις αντίστοιχες υπηρεσίες οικονομικής αντικατασκοπίας, επικεντρώνονται στις κερδοσκοπικές επιθέσεις που δέχτηκαν 2-3 τουλάχιστον χώρες από χρηματιστηριακούς κύκλους και επενδυτικές τράπεζες».

Όπως αναφέρει επικαλούμενος δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, οι ανά τον κόσμο «αρμόδιες υπηρεσίες έχουν προχωρήσει σε “ανακρίσεις” οικονομολόγων, στελεχών τραπεζών, χρηματοπιστωτικών οίκων και γενικά επιστημόνων του είδους, χωρίς να πα- ραγνωρίζουν πολλά δυσμενή δημοσιεύματα του Τύπου, για να διαπιστωθεί αν υπάρχει συγκεκριμένο κέντρο πίσω απ’ όλη αυτή την ιστορία».

Δεν ξέρουμε αν και οι δικοί μας «αρμόδιοι» το ψάχνουν ή αρκούνται στο δαιμόνιο των μελών της Εξεταστικής Επιτροπής που αναμένεται να συγκροτηθεί…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:13