search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:37
MENU CLOSE

Πρώην Μις Μόσχα: «Απειλούν να σκοτώσουν τον γιο μου»

03.12.2019 12:30
Πρώην Μις Μόσχα: «Απειλούν να σκοτώσουν τον γιο μου» - Media

 

Σε θρίλερ φαίνεται ότι εξελίσσεται η μέχρι πρότινος σαπουνόπερα του διαζυγίου του τέως βασιλιά της Mαλαισίας, σουλτάνου του Κελαντάν, από την πρώην Μις Μόσχα Οξάνα Βοεβόντινα, η οποία υποστηρίζει ότι δέχτηκε «απειλές κατά της ζωής της» για το παιδί που φέρεται ότι απέκτησε μαζί του.

Η Βοεβόντινα αναγκάστηκε, όπως λέει, να εγκαταλείψει το σπίτι στη Μόσχα και να μετακομίσει σε άλλη πόλη, όταν ένας φίλος την προειδοποίησε ότι ο έξι μηνών γιος της Λεόν κινδυνεύει. Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, η 27χρονη Μις Μόσχα 2015 υποστηρίζει ότι της ζητήθηκε να αποσύρει την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του 50χρονου τέως βασιλιά για τη διευθέτηση του ζητήματος της πατρότητας του παιδιού, να «παγώσει» τη νομική διαδικασία για η διατροφή και να σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις.

Ηχογραφημένες συνομιλίες

Η Βοεβόντινα ισχυρίζεται ότι την προσέγγισε μια άγνωστη γυναίκα μέσω του πατέρα της και της ζήτησε να συναντηθούν σε εστιατόριο της Μόσχας. Ωστόσο, δεν πήγε η ίδια , αλλά έστειλε μια φίλη της, η οποία ηχογράφησε τη σαραντάλεπτη συνομιλία με την άγνωστη γυναίκα.

«Η Οξάνα έχει κρυφούς εχθρούς, επομένως πρέπει να αποσύρει την αγωγή της. Πρέπει να μειώσει τα έξοδά της. Πρέπει να κερδίσει χρόνο, η ζωή του γιου της εξαρτάται από αυτό. Έχω πληροφορίες ότι κινδυνεύει και η κατάσταση κλιμακώνεται…» φέρεται ότι είπε η άγνωστη γυναίκα. Οι ρωσικές Αρχές άρχισαν έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:36