15/02/2020 13:47:44

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τις επιθέσεις στον Γιώργο Συρίγο

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τις επιθέσεις στον Γιώργο Συρίγο - Media

 

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ υπέρ του δημοσιογράφου του Sport24 Radio 103,3 Γιώργου Συρίγου. Σύμφωνα με την τοποθέτηση, ο δημοσιογράφος δέχεται προσωπικές επιθέσεις από ιδιοκτήτη ΚΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει τις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται ο συνάδελφος δημοσιογράφος Γιώργος Συρίγος από ιδιοκτήτη ΚΑΕ. Οι συντάκτες για να ασκούν το επάγγελμα δεν χρειάζονται την έγκριση των παραγόντων. Οι αντιπαραθέσεις μεταξύ ΚΑΕ, ΠΑΕ και αθλητικών παραγόντων δεν αφορούν τους δημοσιογράφους, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν το φίλαθλο κοινό έγκυρα και ανεμπόδιστα. Τα οποιαδήποτε συμφέροντα αδυνατούν να επιβληθούν και να επηρεάσουν τα πραγματικά γεγονότα, την αλήθεια των οποίων υπηρετεί ο δημοσιογράφος.

Η ΕΣΗΕΑ είναι υπεράνω ομάδων και οπαδών, δεν εμπλέκεται σε συγκρούσεις και διαξιφισμούς, προασπίζει τα μέλη της όπου απαιτείται και εξασφαλίζει την τήρηση των αρχών δεοντολογίας του δημοσιογραφικού επαγγέλματος".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.