search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 07:45
MENU CLOSE

Δεξίωση στο Μπάκιγχαμ: Στα πράσινα Ελισάβετ, Μαρέβα και Κέιτ Μίντλετον – Εκτυφλωτική στα κίτρινα η Μελάνια (Photos)

03.12.2019 21:04
Δεξίωση στο Μπάκιγχαμ: Στα πράσινα Ελισάβετ, Μαρέβα και Κέιτ Μίντλετον – Εκτυφλωτική στα κίτρινα η Μελάνια (Photos) - Media

 

Οι ηγέτες των χωρών μελών του ΝΑΤΟ ξέχασαν για λίγο τις διαφορές τους, σε μια περίοδο που η Συμμαχία διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας, όταν βρέθηκαν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, έπειτα από την πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ.

Στη δεξίωση υπήρχε αρκετά χαλαρή διάθεση ενώ δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια μεταξύ των ηγετών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα. Το πρωθυπουργικό ζεύγος είχαν ένα τετ α τετ με τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο και τη σύζυγό του, δούκισσα Καμίλα.

Η βασίλισσα Ελισάβετ, η Μαρέβα Μητσοτάκη αλλά και η Κέιτ Μίντλετον επέλεξαν τόνους του πράσινου για τη συγκεκριμένη βραδιά, ενώ η Μελάνια Τραμπ έκανε τη διαφορά και εμφανίστηκε με κίτρινο.

Στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε στη δεξίωση στο Μπάκιγχαμ η σύζυγός του Εμινέ, ενώ από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, πέρα από την Ελισάβετ βέβαια, που ήταν η οικοδέσποινα, τον πρίγκιπα Κάρολο- αμφότεροι πόζαραν στην οικογενειακή φωτογραφία με τους ηγέτες του ΝΑΤΟ- και την Κέιτ Μίντλετον, το παρών στη δεξίωση έδωσαν τόσο η δούκισσα Καμίλα, όσο και η πριγκίπισσα Αννα, κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32