search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:58
MENU CLOSE

Δίχρονη διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πατρών με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ

03.12.2019 22:01
Περιστέρι: 32 κρούσματα κορωνοϊού σε οίκο ευγηρίας στο Περιστέρι  - Media

 

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Πάτρας μεταφέρθηκε δίχρονο κοριτσάκι με ενδείξεις σηψαιμικού σοκ. Το κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο Κέρκυρας τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι θεράποντες ιατροί που διέγνωσαν την κρισιμότητα της υγείας του, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ενώ ζήτησαν τη συνδρομή αεροσκάφους C-130 για την αεροδιακομιδή του δίχρονου στο Νοσοκομείο Πατρών.

Το αεροσκάφος έφτασε στην Κέρκυρα, αλλά κατέστη αδύνατη η προσγείωσή του λόγω της χαμηλής νέφωσης που επικρατούσε τις πρώτες μεσημβρινές ώρες στο αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας.

Τελικά το δίχρονο κοριτσάκι διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με συνοδεία παιδίατρου και αναισθησιολόγου από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57