search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37
MENU CLOSE

Αεροπορικοί κολοσσοί έρχονται στην Κρήτη

04.12.2019 07:52
Πτήση καθυστέρησε για 40 λεπτά επειδή δύο γυναίκες πλακώνονταν στο ξύλο (Video) - Media

 

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης «πατούν» Κρήτη και στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πτήσεων που ξεκινά από τον Μάρτιο δίνοντας την ευκαιρία και στους πολίτες του νησιού για απευθείας πτήσεις προς τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Όπως αποκάλυψε στην ΚΡΗΤΗ TV ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας, η Lufthansa,η Αeroflot, η Swiss, η British, η ΚLM αλλά και η Iberia καθιερώνουν πλέον το Ηράκλειο ως έναν πολύ σημαντικό κόμβο μιας και από τις 80 αεροπορικές εταιρίες που προσεγγίζουν το Νίκος Καζαντζάκης οι 20 έχουν δρομολογήσει ταχτικές πτήσεις και όχι πτήσεις τσάρτερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη η Lufthansa, η Aeroflot, η Air France και η British αυξάνουν το δίκτυο των πτήσεων τους προς το Ηράκλειο με την δυνατότητα να μεταφέρουν περισσότερο κόσμο μέσα από ένα δίκτυο αγοράς εισιτηρίων για όλους.

Επίσης η Easy jet αυξάνει τις πτήσεις της προς πολλές χώρες από το Ηράκλειο έχοντας πλέον το Νίκος Καζαντζάκης ως το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα.

Επί κρητικού εδάφους «πατούν», όμως και μικρότεροι κολοσσοί όπως είναι η Wizz ,Air Baltic,η σκανδιναβική SAS αλλά και η Finair.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:37