19/01/2021 08:20:05

Αεροπορικοί κολοσσοί έρχονται στην Κρήτη

Πτήση καθυστέρησε για 40 λεπτά επειδή δύο γυναίκες πλακώνονταν στο ξύλο (Video) - Media

 

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης «πατούν» Κρήτη και στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πτήσεων που ξεκινά από τον Μάρτιο δίνοντας την ευκαιρία και στους πολίτες του νησιού για απευθείας πτήσεις προς τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Όπως αποκάλυψε στην ΚΡΗΤΗ TV ο αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας, η Lufthansa,η Αeroflot, η Swiss, η British, η ΚLM αλλά και η Iberia καθιερώνουν πλέον το Ηράκλειο ως έναν πολύ σημαντικό κόμβο μιας και από τις 80 αεροπορικές εταιρίες που προσεγγίζουν το Νίκος Καζαντζάκης οι 20 έχουν δρομολογήσει ταχτικές πτήσεις και όχι πτήσεις τσάρτερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη η Lufthansa, η Aeroflot, η Air France και η British αυξάνουν το δίκτυο των πτήσεων τους προς το Ηράκλειο με την δυνατότητα να μεταφέρουν περισσότερο κόσμο μέσα από ένα δίκτυο αγοράς εισιτηρίων για όλους.

Επίσης η Easy jet αυξάνει τις πτήσεις της προς πολλές χώρες από το Ηράκλειο έχοντας πλέον το Νίκος Καζαντζάκης ως το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο στην Ελλάδα.

Επί κρητικού εδάφους «πατούν», όμως και μικρότεροι κολοσσοί όπως είναι η Wizz ,Air Baltic,η σκανδιναβική SAS αλλά και η Finair.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.