search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:54
MENU CLOSE

Ράιαν Ρέινολντς: Eνθουσιασμένος από τη συνάντηση με τους σταρ της K-pop

04.12.2019 10:21
Ράιαν Ρέινολντς: Eνθουσιασμένος από τη συνάντηση με τους σταρ της K-pop - Media

 

Ο Ράιαν Ρέινολντς αγκαλιάζει τον πολυπληθή κόσμο της K-pop!

Ο 43χρονος ηθοποιός βρέθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας δράσης «6 Underground», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες οι Suho, Baekhyun, Chen, Chanyeol, Kai και Sehun, έξι από τα εννέα μέλη, της δημοφιλούς boy band της K-pop με τις πολλές επιτυχίες, EXO, που είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Αμερικανό ηθοποιό.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες από τη συνάντηση και έγραψε: «Είμαι στη μπάντα. Όχι, σοβαρά. Ο φύλακας που με ακινητοποίησε με τέιζερ ήταν μέρος μιας προσεκτικά χορογραφημένης σειράς βημάτων και τα παιδιά δουλεύουν από το υπόγειο στούντιο στη φαντασία μου. @weareone.exo».

Ο Ράιαν Ρέινολντς δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία του με τον Chanyeol στο Instagram σημειώνοντας: «Αυτό σημαίνει ότι είμαι στη μπάντα».

Ένας γραφίστας με το όνομα Boss Logic ανάρτησε φωτογραφίες του γκρουπ από την κινηματογραφική πρεμιέρα αλλάζοντας λίγο την εμφάνιση του Ράιαν Ρέινολντς, ώστε να ταιριάζει με τα μέλη της μπάντας της K-pop. Ο ηθοποιός κοινοποίησε τη φωτογραφία, στην οποία είναι με μοβ μαλλιά και έγραψε: «Αισθάνομαι ήδη πολύ καλύτερα».

Ο Sehun των EXO επίσης δημοσίευσε φωτογραφίες του γκρουπ με τον Ράιαν Ρέινολντς και τις συμπρωταγωνίστριες Μέλανι Λόρεντ και Άντρια Αρχόνα. Στην εκδήλωση, οι EXO παρουσίασαν επίσης το νέο τραγούδι τους, «Obsession».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52