search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:15
MENU CLOSE

Σύνοδος ΝΑΤΟ: Σε «πηγαδάκι» ένας πρόεδρος και τρεις πρωθυπουργοί σπάνε… πλάκα με τον Τραμπ! (Video)

04.12.2019 10:25
Σύνοδος ΝΑΤΟ: Σε «πηγαδάκι» ένας πρόεδρος και τρεις πρωθυπουργοί σπάνε... πλάκα με τον Τραμπ! (Video) - Media

 

Χαμό προκάλεσε στο Διαδίκτυο ένα βίντεο διάρκειας 25 δευτερολέπτων από τη δεξίωση των ηγετών του ΝΑΤΟ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το οποίο δείχνει έναν πρόεδρο και τρεις πρωθυπουργού να έχουν στήσει πηγαδάκι και από τα συμφραζόμενα να σπάνε… πλάκα με τον Ντόναλντ Τραμπ!

Αν και δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Ρεπουμπλικανού προέδρου των ΗΠΑ στο βίντεο  που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter το καναδικό δίκτυο CBC (Canadian Broadcasting Gompany) με υπότιτλους, φαίνονται ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και οι πρωθυπουργοί του Καναδά, Τζάστιν Τριντό, της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, και της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε, να κοροϊδεύουν τον Τραμπ για τη συνήθειά του να παραχωρεί μαραθώνιες συνεντεύξεις Τύπου έπειτα από συναντήσεις με ηγέτες, όπως χθες το πρωί με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, όπου επιτέθηκε στον Μακρόν για τα σχόλιά του για το «εγκεφαλικά νεκρό» ΝΑΤΟ και αργότερα με τον Γάλλο πρόεδρο.

«Ώστε γι’ αυτό άργησες να έρθεις;», ρώτησε ο Τζόνσον τον Μακρόν αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε νωρίτερα ο Γάλλος πρόεδρος με τον Τραμπ.

Διαβάστε: Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Σφαγή» για το ποιος δαπανά περισσότερα για στρατιωτικές δαπάνες – Στην κορυφή η Ελλάδα! (Πίνακας)

«Άργησε επειδή [ο Τραμπ] παραχωρεί 40λεπτες συνεντεύξεις Τύπου», πετάχτηκε ο Τριντό, χωρίς να κατονομάσει τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο Μακρόν απάντησε κάτι, που δεν ακούγεται, και ο Τριντό συνέχισε τις μπηχτές κατά του Τραμπ: «Είδατε πώς έπεσαν τα σαγόνια των συνεργατών του», είπε κάνοντας και τη χαρακτηριστική κίνηση, αναφερόμενος πιθανότατα στα όσα είπε ο Τραμπ. Τζόνσον και Μακρόν φαίνονται να σκάνε στα γέλια, αν και… δυστυχώς δεν ακούγονται οι απαντήσεις τους…

Στο πηγαδάκι ήταν παρούσα και η πριγκίπισσα Αννα, η οποία, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν φαίνεται να συμμετέχει στη συζήτηση.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00