search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:51
MENU CLOSE

Dancing With The Stars: Η πρώτη νίκη για γκέι ζευγάρι (Video)

04.12.2019 16:40
Dancing With The Stars: Η πρώτη νίκη για γκέι ζευγάρι (Video) - Media

 

Ο Jakob Fauerby και ο Silas Holst έκαναν την ιστορική τους εμφάνιση στο Vild med Dans, την έκδοση του δανέζικου Dancing With Τhe Stars.

Είναι το πρώτο ζευγάρι του ίδιου φύλου που εμφανίστηκε στο franchise και πήρε το βραβείο του νικητή.

«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το προέβλεψα αυτό», δήλωσε ο Fauerby, ένας ηθοποιός από την Κοπεγχάγη, στο LGBTQ Nation. Είπε ότι ο στόχος του ήταν συνεχώς, εκτός από το να γίνει καλύτερος χορευτής, να δείξει στους ανθρώπους ότι ο χορός του ίδιου φύλου ήταν κάτι που θα γινόταν αποδεκτό.

Ο Fauerby επέμεινε να χορεύει με καβαλιέρο ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή του. Ο Holst επέστρεψε μετά από μια πενταετή παύση για να είναι ο σύντροφος του Fauerby στον χορό.

«Είχα ήδη σκεφτεί ότι αν με καλούσαν, θα ζητούσα αν ήταν δυνατόν να χορέψω με έναν άνδρα», δήλωσε ο Fauerby στο LGBTQ Nation. «Έτσι, όταν με κάλεσαν και το ζήτησαν, είπαν ότι είναι μάλλον κάτι για το οποίο θα μπορούσαν να μιλήσουν», πρόσθεσε.

Ακόμα και στη φιλελεύθερη Δανία, η είδηση ​​ότι η ​​δημοφιλής εκπομπή θα φιλοξενούσε δύο άντρες που χορεύουν πυροδότησε διαμάχη ανάμεσα σε μερικούς παλιούς θαυμαστές της εκπομπής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το πώς ήταν «αφύσικο» και έδειχναν ξεκάθαρα την ομοφοβία τους.

«Για μένα, στο σαλόνι μου, όταν χορεύω στο σπίτι, χορεύω με έναν άνδρα», είπε ο Fauerby. «Όταν ήμουν παιδί, δεν έβλεπα ποτέ την εκπροσώπηση. Είμαστε μόνο ένα ζευγάρι από τα 160 σε 16 χρόνια. Έτσι για μένα αν ένα νεαρό αγόρι, κορίτσι ή τρανς έχει την ευκαιρία να δει αυτή τη θετική αναπαράσταση ως μέρος μιας τηλεοπτικής εκπομπής, κάτι που την ενισχύει από μόνη της», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50