28/01/2020 16:16:51

Έσπασε το Audi της κόρης του με μπουλντόζα γιατί είδε να το οδηγεί το αγόρι της (Video)

Έσπασε το Audi της κόρης του με μπουλντόζα γιατί είδε να το οδηγεί το αγόρι της (Video) - Media

 

Αρκετοί πατεράδες έχουν θέμα με το αγόρι που βγαίνει με την κόρη τους. Όμως ο πατέρας του παρακάτω βίντεο, πιθανόν, να το παράκανε λίγο με τις αντιδράσεις του.

Το Audi A4 του βίντεο οδηγούσαν εξ ημισείας ο γιος του και η κόρη του και όταν είδε να το οδηγεί κάποιος άλλος, συγκεκριμένα το αγόρι της κόρης του – αυτός που της είχε πει να σταματήσει να βλέπει – ο πατέρας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ τα πήρε πολύ άσχημα.

Πήρε ένα μικρό μπουλντοζάκι κι άρχισε τη διάλυση. Μάλλον ήταν λιγουλάκι υπερβολικός και το πιθανότερο είναι η κόρη του να του το κρατάει για καιρό μανιάτικο κι ίσως ποτέ της να μην του συγχωρέσει αυτή του τη συμπεριφορά.

Το σίγουρο είναι ότι το αμαξάκι καταστράφηκε και πως την πλήρωσε και ο αδερφός της κοπέλας που ενώ δεν έφταιγε για τη συμπεριφορά της αδερφής του, έμεινε κι αυτός χωρίς αμάξι, έστω κι αν έδωσε κι αυτός τη συγκατάθεσή του για το βανδαλισμό του οχήματος, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Ευτυχώς, κατά τη διάρκεια της καταστροφής δεν ήταν κανένας μέσα στο κόκκινο Audi.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.