search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:39
MENU CLOSE

«Βόμβα» για επιστροφή Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα

04.12.2019 18:15
«Βόμβα» για επιστροφή Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα - Media

 

Την πιθανότητα μελλοντικής επανασύνδεσης του Πεπ Γκουαρντιόλα με την Μπαρτσελόνα δεν απέκλεισε ο πατέρας του Καταλανού προπονητή.

Το διάστημα επταετίας, από όταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποχώρησε από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όμως, το σενάριο επιστροφής του στους «μπλαουγκράνα» στο μέλλον μόνο απίθανο δεν είναι.

Πέρα από τις δηλώσεις του ίδιου του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, περί εγκατάστασης ξανά στην Βαρκελώνη σε βάθος χρόνου, ήρθε αυτή τη φορά ο πατέρας του να συντηρήσει τις υποθέσεις για επανασύνδεση των δύο πλευρών.

Ο Βαλέντι Γκουαρντιόλα παρέλαβε εκ μέρους του γιου του το βραβείο που απένειμε η καταλανική Ομοσπονδία για τον «Προπονητή της Χρονιάς» και σε δηλώσεις του για το αν μπορεί στο μέλλον να γίνει ξανά ο τεχνικός της Μπάρτσα, ανέφερε:

«Η απάντηση μπορεί να είναι “ναι”, ότι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά θα το κάνει ως προπονητής. Από τότε που έφυγε από την πόλη, παίρνει μόνος του τις αποφάσεις. Δεν τον συμβουλεύω ποτέ».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:36