search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:46
MENU CLOSE

Μοιράζονται τον ίδιο άντρα και ζουν (οι τρεις τους) ευτυχισμένοι μαζί (Photos)

04.12.2019 18:28
Μοιράζονται τον ίδιο άντρα και ζουν (οι τρεις τους) ευτυχισμένοι μαζί (Photos) - Media

 

Ένα λαϊκό τραγούδι λέει: «Δεν υπάρχει ευτυχία που να κόβεται στα τρία, στην περίπτωσή μας όμως δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

This place is magic. It’s one of the most breathtaking, intoxicating experiences you’ll ever have. It’ll leave you wanting more and more. Everyone deserves this at least once in their lifetime. One time is all you need to take a little piece of it home with you to share with the world. It is Electric. . #electricforest #EF2019 #love #treeo #poly #polyfidelity #polypride #thrice #wearethree #love #wehavefun #hisandhersandhers #allofus #triad #skygazer #allthenewfriends #magic

A post shared by Lo Jess Mike (@wearethr33_) on

 

Ίσως ο στίχος αυτός να μπορούσε να περιγράψει την κατάσταση ενός ζευγαριού, που αποφάσισε από κοινού να βάλει τρίτο πρόσωπο στην σχέση του.

Σύμφωνα με το Gazzetta ο πολιτικός μηχανικός Μάικλ Τέιλορ και η σύζυγός του Lauren ξεκίνησαν την σχέση τους το 2011 όταν ακόμα σπούδαζαν στο κολέγιο και παντρεύτηκαν το 2016.

 

Αφού είχαν περάσει τόσα χρόνια μαζί, δυο χρόνια μετά τον γάμο τους θέλησαν να «σπάσουν» την ρουτίνα.

Έτσι όταν συνάντησαν την 30χρονη Jessica Woodstock σε μια συναυλία το 2018, σκέφτηκαν ότι είχαν ακόμη πολλή αγάπη να δώσουν και την πλησίασαν προτείνοντάς της να γίνει το τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους.

Εκείνη το δέχτηκε και από τότε αυτή η ιδιόμορφη σχέση φαίνεται να είναι καλή και οι τρεις τους ζουν ευτυχισμένοι στο ίδιο σπίτι.

 

Μάλιστα έχουν κοινό λογαριασμό στο instagram όπου αναρτούν φωτογραφίες από την καθημερινότητα και τα ταξίδια τους, ενώ δηλώνουν πως είναι απόλυτα ευτυχισμένοι και πως ο κόσμος τους ζηλεύει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24