search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40
MENU CLOSE

ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό για την αναβολή με Ξάνθη: Γελοιότητες και κατασκευασμένα σενάρια

04.12.2019 18:37
ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό για την αναβολή με Ξάνθη: Γελοιότητες και κατασκευασμένα σενάρια - Media

 

Δεν άφησε αναπάντητο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το αίτημα του Ολυμπιακού προς τη Super League και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, για αναβολή της επερχόμενης αναμέτρησης του «δικεφάλου» με την Ξάνθη.

Ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για «γελοιότητες» του Ολυμπιακού σημειώνοντας ότι η «ίδια ΠΑΕ που δεν ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει…».

Όπως λέει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΠΑΕ ΟΣΦΠ συνεχίζει τις γελοιότητες θέτοντας θέμα αναβολής (!!!) του Σαββατιάτικου αγώνα μετά από τα κατασκευασμένα σενάρια που προβλήθηκαν στο ΟΝΕ που ανήκει στον κ. Μαρινάκη. Ένα κανάλι που κλείνει σύντομα και θα φορτώσει όλες τις αγωγές και μηνύσεις που θα προκύψουν από τα ασύστολα ψεύδη που εξαπέλυσε στο ρεπορτάζ του. Από τον πανικό τους για να βρεθούν προσωρινά στην 1η θέση έστω και με αγώνα περισσότερο είναι ικανοί να ζητήσουν αναβολή & των Χριστουγέννων».

Επίσης η ΠΑΕ σημείωνει ότι: «Η ίδια ΠΑΕ που δε ζήτησε μεταξύ άλλων αναβολή σε υποθέσεις όπως ο ξυλοδαρμός Τζήλου που εμπλέκονται στελέχη ΠΑΕ (…), ο εμπρησμός της οικίας Μπίκα, η χειραγώγηση του Ολυμπιακός- Βέροια και η συνακόλουθη κλήση του ιδιοκτήτη της κ. Μαρινάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει το θράσος να ζητάει αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ- Ξάνθη λόγω της ειδησεογραφίας που ίδια δημιούργησε και η ίδια προσπαθεί συστηματικά να επικοινωνήσει. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προβαίνει- όπως έχει ανακοινώσει από χθες- σε όλα τα ένδικα μέσα όσων προσπαθούν να τη συκοφαντήσουν συστηματικά συμπεριλαμβανομένων και των σημερινών ενεργειών της ΠΑΕ ΟΣΦΠ».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40