search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:55
MENU CLOSE

Γιατί ο Ερντογάν ρώτησε τον Μητσοτάκη για τον Κώστα Μπακογιάννη

04.12.2019 18:57
mitsotakis_erdogan_4576
 
Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα, λόγω της αυξημένης τουρκικής προκλητικότητας και κατέληξε σε συμφωνία ότι οι δύο χώρες… διαφωνούν σχεδόν σε όλα.
 
Ωστόσο, φαίνεται ότι οι δύο ηγέτες είχαν και στιγμές πιο χαλαρές, στη διάρκεια της συζήτησής τους. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται ελληνικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν σε κάποια φάση ρώτησε τον Μητσοτάκη: «Τι κάνει ο ανιψιός σου ο δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης; Ηταν συμφοιτητής με τον γιο μου»
 
«Το ξέρω» φέρεται να απάντησε χαμογελώντας ο Κ. Μητσοτάκης, καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης και ο 38χρονος σήμερα γιος του Τούρκου προέδρου Νετσμετίν Μπιλάλ Ερντογάν σπούδασαν μαζί πολιτικές επιστήμες στο JFK School of Government στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 2004.
 
Ηταν συμφοιτητές και διατηρούσαν και καλές φιλικές σχέσεις, ενώ διατήρησαν επικοινωνία και μετά την αποφοίτησή τους.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:54