search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:33
MENU CLOSE

Νέα επίθεση Κλάρκσον κατά Τούνμπεργκ: «Είναι τρελή και επικίνδυνη – Να βγάλει τον σκασμό» (Video)

05.12.2019 08:06
Νέα επίθεση Κλάρκσον κατά Τούνμπεργκ: «Είναι τρελή και επικίνδυνη - Να βγάλει τον σκασμό» (Video) - Media

 

Νέα επίθεση εις βάρος της Γκρέτα Τούνμπεργκ εξαπέλυσε ο Τζέρεμι Κλαρκσον σε συνέντευξή του σε αυστραλιανό chat show όπου -για ακόμη μια φορά- χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για την έφηβη ακτιβίστρια.

Ο Βρετανός δημοσιογράφος, που στο παρελθόν έτρεφε κάποια δυσπιστία για την κλιματική αλλαγή, δήλωσε πρόσφατα ότι άλλαξε γνώμη σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, έπειτα από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε στη νοτιοανατολική Ασία. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για την Γκρέτα Τούνμπεργκ, ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι… «φαν» της νεαρής κοπέλας και του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζει το πρόβλημα.

«Είναι τρελή και επικίνδυνη, και η ηλιθιότητά της επηρεάζει τα μικρά παιδιά, κάνοντάς τα να μένουν ξάγρυπνα τις νύχτες», είπε ο Κλάρκσον για τη 16χρονη, συμπληρώνοντας ότι κατά την άποψή του πρέπει να «βγάλει τον σκασμό και να γυρίσει στο σχολείο».

Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες νωρίτερα, σε συνέντευξή του στην Independent, ο Κλάρκσον είχε επιτεθεί ξανά στην Τούνμπεργκ χαρακτηρίζοντάς την «ηλίθια» και «υποκρίτρια». Όπως τόνισε, κατά τη γνώμη του είναι μια περίεργη Σουηδή με πολλά νεύρα, που τρέχει πέρα δώθε και λέει ότι θα πεθάνουμε όλοι, χωρίς να προσφέρει πραγματικές λύσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:33