search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:39
MENU CLOSE

«Απομακρυνθήκαμε»: Δικαίωση στα δικαστήρια για την οικογένεια Παντελίδη

05.12.2019 09:00
«Δεν οδηγούσε ο Παντελής» - Kαταθέτει νεά αγωγή η οικογένεια Παντελίδη - Media

 

 

Δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελίδη στη δικαστική διαμάχη με τον Σπύρο Μακρή σχετικά με το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε».

Συγκεκριμένα, με την 6139/ 2019 απόφαση Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δικαιώθηκε η οικογένεια Παντελή Παντελίδη για την υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» από τον τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και ψευδώνυμο Σπύρος Μακρής, ο οποίος με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019.

Η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους Έλλη Γ. Ρούσσου, στράφηκαν κατά του τραγουδιστή Σπύρου Μακρή, με την από 31-1-2019 αίτησή τους ασφαλιστικών μέτρων, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί η κάθε χρήση/εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από το Σπύρο Μακρή. Ο Σπύρος Μακρής, μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων σε αυτόν από την οικογένεια Παντελίδη, κατέθεσε την από 14-2-2019 αίτηση ασφαλιστικών όπου ισχυριζόταν ότι το τραγούδι δήθεν είναι δικό του ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη.

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν την 17η Απριλίου 2019 και το δικαστήριο με την 6139/ 2019 δικαστική απόφαση, απαγόρευσε στο Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί/εκμεταλλεύεται με οποιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε», απορρίπτοντας τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Παράλληλα, ο ίδιος ο τραγουδιστής Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στο Facebοok στη σελίδα του υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.

Πηγή: protothema

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 16:39