search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:36
MENU CLOSE

Lord of the Rings: Στο «σφυρί» η πίπα του Μπίλμπο Μπάγκινς (Photos)

05.12.2019 15:13
Lord of the Rings: Στο «σφυρί» η πίπα του Μπίλμπο Μπάγκινς (Photos) - Media

 

Οι θαυμαστές των ταινιών «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» (Lord of the Rings) και του Superman που θέλουν να αποκτήσουν ένα κομμάτι της ιστορίας του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν.

Οι Δημοπρασίες Julien’s Auctions ανακοίνωσαν τη χολιγουντιανή δημοπρασία τους, με δύο κορυφαία αντικείμενα. Το ένα είναι η πίπα που ο Bilbo Baggins (Ian Holm) κάπνιζε στο Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Η συντροφιά του Δαχτυλιδιού) και το άλλο είναι η κάπα που φορούσε ο Christopher Reeve στην κλασική ταινία Superman του 1978.

H πίπα που χρησιμοποιούσε ο Μπίλμπο Μπάγκινς είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη σε δημοπρασία, με μια επιστολή που υποστηρίζει την αυθεντικότητά της.

Η επιστολή προέρχεται από τον επικεφαλής animation της ταινίας Randall William Cook, ο οποίος αποκαλύπτει ότι ο σκηνοθέτης του Lord of the Rings, Πίτερ Τζάκσον, του δώρισε την πίπα για τα 50α του γενέθλια, αλλά τώρα την ξεφορτώνεται γιατί, ενώ ήταν συνηθισμένος καπνιστής πιπών, έχει σταματήσει από τότε τον καπνό.

Η πίπα αναμένεται να πουληθεί στο ποσό ανάμεσα στα 100.000 και 120.000 δολάρια σε πλειστηριασμό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35