search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:15
MENU CLOSE

Χρυσαυγίτες βουλευτές τσακώθηκαν με υπαλλήλους του ΛΑΟΣ – Δυσφορία από ΚΚΕ

18.05.2012 14:14
Χρυσαυγίτες βουλευτές τσακώθηκαν με υπαλλήλους του ΛΑΟΣ - Δυσφορία από ΚΚΕ - Media

Τα αίματα άναψαν σήμερα στη Βουλή  καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης με άλλους συναδέλφους του, ήθελαν τα γραφεία τους «εδώ και τώρα» από υπαλλήλους του ΛΑΟΣ, που εκείνη την ώρα μάζευαν τα πράγματα τους

Τα αίματα άναψαν σήμερα στη Βουλή  καθώς ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης με άλλους συναδέλφους του, ήθελαν τα γραφεία τους «εδώ και τώρα» από υπαλλήλους του ΛΑΟΣ, που εκείνη την ώρα μάζευαν τα πράγματα τους για να αδειάσουν τους χώρους που είχαν διατεθεί στους βουλευτές του κόμματος μέχρι τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Στα γραφεία όπου το ένα κόμμα έμπαινε και το άλλο έβγαινε υπήρξαν στιγμές έντασης και λογομαχία μεταξύ των υπαλλήλων και των βουλευτών του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Για να εκτονωθεί η κατάσταση χρειάστηκε η παρέμβαση του γραμματέα της Βουλής, ο οποίος εξήγησε στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής ότι το χωροταξικό δεν έχει ξεκαθαρίσει αλλά και πως επίκεινται οι εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Τελικά βρέθηκε προσωρινός χώρος στον πρώτο όροφο για να στεγάσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πάντως, στο ΚΚΕ υπάρχει δυσαρέσκεια για την εγκατάσταση των βουλευτών του νέου κόμματος στα γραφεία του ΛΑΟΣ καθώς είναι δίπλα σε αυτά του Κομμουνιστικού Κόμματος.

πηγή: theinsider.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:14