search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:07
MENU CLOSE

Εμετική ανάρτηση Τζήμερου με ύβρεις κατά Γρηγορόπουλου και Φύσσα

06.12.2019 14:34
Επεισόδιο στο περιφερειακό συμβούλιο με Τζήμερο και στελέχη του ΚΚΕ (Video) - Media

 

Με ύβρεις κατά των δολοφονημένων Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και Παύλου Φύσσα «τίμησε» την επέτειο της δολοφονίας του 15χρονου.

Προκαλώντας όπως συνηθίζει σχολιάζει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Θάνος Τζήμερος την 11η επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

«Εκβιάζοντας» για άλλα «15 λεπτά δημοσιότητας» χαρακτηρίζει «αξιολύπητο» που έκανε «επαναστατική γυμναστική» τον δολοφονημένο από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Μάλιστα, δεν σταματά εκεί αλλά επιλέγει να αναφερθεί και στον δολοφονημένο από τον Χρυσαγίτη Ρουπακιά, Παύλο Φύσσα τον οποία και χαρακτηρίζει «κήρυκα του μίσους» και «τροβαδούρο αισχρών στίχων». Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι οι Χρυσαυγίτες ήταν και οι μόνοι που στήριξαν τον Θάνο Τζήμερο στο πρόσφατο επεισόδιο που προκάλεσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27