search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Συνελήφθη Βέλγος με εμπρηστικούς μηχανισμούς στου Παπάγου

06.12.2019 15:13
Αγία Βαρβάρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος ανήλικος για τη δολοφονία της 50χρονης - Media

 

Χειροπέδες σε έναν 33χρονο Βέλγο, ο οποίος είχε στην κατοχή του αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς, πέρασαν οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας στου Παπάγου.

Η σύλληψή του έγινε το απόγευμα της Πέμπτης, 5 Δεκεμβρίου, σε δρόμο όπου περπατούσε ο Βέλγος. Στην κατοχή του βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί αποτελούμενοι ο καθένας από τέσσερα τεμάχια στερεού πετρελαίου και τεμάχιο βραδύκαυστου υλικού (φιδάκι), έξι πλαστικές συσκευασίες με στερεό πετρέλαιο, πλαστική φιάλη με εύφλεκτο υγρό, φλόγιστρο υγραερίου και ζευγάρι γάντια.

Ο 33χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατασκευή, κατοχή εμπρηστικών μηχανισμών, άρνηση υποβολής σε δακτυλοσκόπηση και οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία συνεχίζει τις έρευνες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:50