search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:13
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ποια η πραγματική σχέση Έλλης Τρίγγου-Κατερίνας Διδασκάλου;

06.12.2019 15:22
Άγριες Μέλισσες: Ποια η πραγματική σχέση Έλλης Τρίγγου-Κατερίνας Διδασκάλου; - Media
 
Κατερίνα Διδασκάλου και Έλλη Τρίγγου φέτος είναι πεθερά και νύφη αντίστοιχα, στις Άγριες Μέλισσες και στη σειρά είναι προφανές ότι οι δύο γυναίκες δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Πως είναι στην πραγματικότητα η σχέση μεταξύ των δύο γυναικών;
 
Η Έλλη Τρίγγου απαντά στο περιοδικό Τηλέραμα  λέγοντας: «Η Κατερίνα είναι τόσο συγκινητικό πλάσμα. Είναι μια γυναίκα χορτασμένη από τη ζωή και την τέχνη της. Φαίνεται πως οι άνθρωποι που ζουν χωρίς απωθημένα αποκτούν ξεχωριστές ιδιότητες. Εκείνη είναι σαν να αιωρείται πάντα μερικούς πόντους πάνω από το έδαφος. Πάντα με το χαμόγελο, με μάτια που λάμπουν και με τις πιο ωραίες ιστορίες, ένας βαθιά γενναιόδωρος συνεργάτης. Κατέχει τόσο μεγάλη εμπειρία και ταλέντο, κι όμως αντιμετωπίζει τον ρόλο της και τη διαδικασία του γυρίσματος σαν μικρό κοριτσάκι, γεμάτη αγωνία και λαχτάρα. Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι πολύ τυχερή που συναντήθηκε με μια τόσο σπουδαία ερμηνεύτρια, που φωτίζει τόσο βιρτουόζικα τον ρόλο της. Και εγώ επίσης!»
 
Από την πλευρά της, η Κατερίνα Διδασκάλου είπε: «Έχουμε… λατρευτεί! Παρά τις σκληρές σκηνές που εσείς βλέπετε ανάμεσα στην Ασημίνα κι εμένα, εμείς στην πραγματικότητα, έπειτα από τους… δηλητηριώδεις διαλόγους μπροστά στην κάμερα, όταν μετά σβήνουν τα φώτα, πολλές φορές σκάμε στα γέλια με την Έλλη!»
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:12