28/01/2020 04:19:49

Βασιλικό Ναυτικό: Όχι, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει πεθάνει

Βασιλικό Ναυτικό: Όχι, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει πεθάνει - Media
 
Στην κατηγορηματική διάψευση ότι η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πεθάνει προχώρησε το Βασιλικό Ναυτικό, όταν σχετικές φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν μετά από μια στρατιωτική άσκηση.
 
Η ψευδής φήμη άρχισε να κυκλοφορεί, σύμφωνα με τον Independent, πριν από μερικές ημέρες όταν διέρρευσε στο WhatsApp διάλογος ο οποίος έμοιαζε να υπονοεί ότι είχε συμβεί το μοιραίο.
 
«Η βασίλισσα έφυγε σήμερα το πρωί, καρδιακή προσβολή, θα ανακοινωθεί αύριο στις 9:30 πμ» έγραφε το επίμαχο μήνυμα, συνοδευόμενο από διάφορες λεπτομέρειες περί πρωτοκόλλου.
 
Τελικά, το Ναυτικό εξήγησε ότι το μήνυμα αποτελούσε μέρος μιας άσκησης ανάκλησης προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, η οποία διεξάγεται κατά καιρούς για έλεγχο ετοιμότητας.
 
«Αν και η άσκηση πραγματοποιήθηκε κανονικά, λυπούμαστε που ίσως προκάλεσε κάποιες παρεξηγήσεις», ανακοίνωσε το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.