search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:54
MENU CLOSE

The Christmas Factory 2019: Η Επέλαση των Ξωτικών στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2102
5-12-2019
08.12.2019 04:00
texnopoli_christmas_ksotika-e1571738016736.jpg

 

Tο «The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών», το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, «ζωντανεύει» για ακόμη μία χρονιά, έτοιμο να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ξεχωριστές στιγμές, κάνοντας τις φετινές μας γιορτές μαγικές!

Ο Άη Βασίλης, η Κυρα-Βασίλαινα και τα πονηρά ξωτικά παίρνουν τη θέση τους στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και ετοιμάζονται να μοιράσουν παιδικά χαμόγελα με διασκεδαστικά παιχνίδια, πλούσιες δραστηριότητες, ξεχωριστά δώρα, εκπλήξεις και κάθε λογής λιχουδιές!

Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, θέατρα σκιών, shows με μάγους και ξυλοπόδαρους, καθώς και μουσικά σχήματα, μας βάζουν σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα, χαρίζοντάς μας μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

Τη φετινή χρονιά, το Αρχηγείο του Άη Βασίλη, το σπίτι της Κυρα-Βασίλαινας αλλά και τα τέσσερα χριστουγεννιάτικα εργοστάσια είναι στολισμένα με πολύχρωμες γιρλάντες, γιορτινά λαμπάκια, πεντανόστιμα γλυκά και ζαχαρωτά, ενώ η χριστουγεννιάτικη αγορά με τριάντα διαφορετικά καταστήματα προσφέρει πολλές ξεχωριστές γωνιές όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κρασί, γλυκά και απρόσμενες γεύσεις.

Επιπλέον, τα παιχνίδια λούνα παρκ, ο δωρεάν παιδότοπος και το Imagination Playground με παιχνίδια της PlayCanDo, όπως επίσης το ολοκαίνουριο laser arena, τα live cooking workshops αλλά και το Εργοστάσιο Παιχνιδιών, ανοίγουν τις πόρτες τους στους μικρούς φίλους του Άγιου Βασίλη προσφέροντάς τους αμέτρητες στιγμές διασκέδασης και γνήσιας ψυχαγωγίας.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε τέσσερα διαδραστικά χριστουγεννιάτικα εργοστάσια.

Πρώτη στάση το Santa’s House: Το πολυαγαπημένο εργαστήριο της Κυρα-Βασίλαινας ανοίγει ξανά τις πόρτες του στους μικρούς φίλους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν μόνοι τους το προσωπικό τους Christmas αναμνηστικό. Αμέσως μετά, τα ξωτικά τούς υποδέχονται στο ταχυδρομείο του Άη Βασίλη, όπου οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν να γράψουν το γράμμα τους και να το ρίξουν σε ένα από τα κόκκινα κουτιά του ή ακόμα να το παραδώσουν στον ίδιο τον Άη Βασίλη, ο οποίος θα τους περιμένει στη μεγάλη αίθουσα προκειμένου να βγάλουν μαζί τις αναμνηστικές τους φωτογραφίες. Φέτος ειδικά, θα υπάρχει στημένο display με ένα τυπικό 80’s γιορτινό σπίτι, ώστε να πάρουν μαζί τους μια αναμνηστική ρετρό φωτογραφία!

Επόμενη στάση χαράς και ψυχαγωγίας το Toy’s Factory: Εκεί, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παραδοθούν σε παιχνίδια δίχως όρια και σταματημό! Στη Σχολή Ταχυδακτυλουργίας οι μικροί φίλοι θα μάθουν μαγικά κόλπα από τον περίφημο ταχυδακτυλουργό του Christmas Factory, ενώ στα Εργαστήρια Παιχνιδιών τα παιδιά θα εξερευνήσουν πέντε χώρους, με αμέτρητα παιχνίδια Playmobil, Lego, Hot Wheels, Barbie και Slime. Αμέσως μετά, στο υπόγειο θα περιμένει το πιο χριστουγεννιάτικο cinema. Το Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών συνεργάζεται για πρώτη φορά με την αγαπημένη ομάδα του Ζουζούνια TV και μαζί δημιουργούν το μοναδικό Ζουζούνια cinema, που θα φιλοξενεί 15λεπτες προβολές με πρωταγωνιστές – ποιους άλλους; – τα παιχνιδιάρικα Ζουζούνια! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για μικρούς και μεγάλους, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες! Αν, μάλιστα, επιλέξετε να κάνετε τη χριστουγεννιάτικη βόλτα σας Σαββατοκύριακο, θα έχετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε στις πιο fun ημέρες ρομποτικής. Τα παιδιά, χωρισμένα σε μικρές ομάδες, θα δημιουργήσουν 3D σχέδια και θα προγραμματίσουν μικρά ρομποτάκια που θα ακολουθούν την κάθε τους εντολή! Τα tech weekends στο Christmas Factory υπόσχονται τα πιο πολύπλευρα, διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά Χριστούγεννα! Μην τα χάσετε!…

Επόμενη στάση απόλαυσης και δημιουργίας το Sweet Factory: Τα Face Painting και τα Choco Painting εργαστήρια επιστρέφουν, για μία ακόμη χρονιά, με τα ξωτικά να ζωγραφίζουν τα προσωπάκια των παιδιών με πεντανόστιμη και βρώσιμη σοκολάτα! Η Μάντυ Περσάκ, καθηγήτρια φυσικής αγωγής και ειδική σε pilates, στήνει ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο χώρο για pilates sessions, τόσο για γονείς όσο και για παιδιά, ενώ αμέσως μετά σειρά έχει η κουτάλα του ζαχαροπλάστη. Η αγαπημένη των παιδιών Chef Μάγκυ Ταμπακάκη και οι σχολές ΙΕΚ Όμηρος και Grand Foyer θα παρουσιάσουν στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής χριστουγεννιάτικες – και όχι μόνο – συνταγές, ενώ δεν θα λείψει το ψήσιμο και το παιχνίδι με υλικά από τους αγαπημένους Μύλους Λούλη, όπως επίσης και ακόμη περισσότερα workshops – έκπληξη!

Τελευταία στάση των μικρών μας φίλων το Fun Factory: Ο μεγαλύτερος φουσκωτός παιδότοπος στήνεται φέτος στο The Christmas Factory προσφέροντας ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς! Το Imagination Playground με blue blocks της PlayCanDo, ιδανικό για ηλικίες από 2 έως 10 ετών, ενισχύει τη λεπτή κινητικότητα των παιδιών και ακονίζει την παρατηρητικότητά τους, ενώ για τους λάτρεις της στρατηγικής, το εργαστήριο της KAISSA φέρνει τα αγαπημένα σας επιτραπέζια!

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς, στιγμές που τα παιδιά κρατούν βαθιά στο μυαλό και τις αναμνήσεις τους. Το The Christmas Factory και η Επέλαση των Ξωτικών είναι έτοιμο να χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους τις καλύτερες!… Να είστε όλοι εκεί!

INFO

Μέχρι 5 Ιανουαρίου 2020

Τεχνόπολη, Πειραιώς 100, Γκάζι

Πρόσθετες πληροφορίες / κρατήσεις: thechristmasfactory.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:54