search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Νέες μπελάδες για τον Πρίγκιπα Άντριου – Είχε κάνει σεξ και με άλλη ανήλικη

07.12.2019 08:49
Νέες μπελάδες για τον Πρίγκιπα Άντριου - Είχε κάνει σεξ και με άλλη ανήλικη  - Media
 
Μπορεί ο πρίγκιπας Άντριου να «αποκεφαλίστηκε» από τη βασιλική οικογένειας της Βρετανίας, ωστόσο φαίνεται ότι οι αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση του με τον παιδεραστή επιχειρηματία Τζέφρι Επστάιν θα συνεχίσουν να τον στοιχειώνουν για πολύ καιρό ακόμα.
 
Έτσι και δεύτερο θύμα του κύκλου του Επστάιν αποκαλύπτει ότι έκανε σεξ με τον δούκα του Γιορκ, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε εφιαλτικό κλοιό, καθώς ήδη μια γυναίκα έχει καταγγείλει ότι υποχρεώθηκε να κάνει σεξ μαζί του, όταν ήταν ακόμα ανήλικη.
 
Σύμφωνα με την Mirror, η δεύτερη γυναίκα ήρθε σε επαφή με δικηγόρους άλλων θυμάτων του Έπσταϊν, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμπεριλάβουν τους ισχυρισμούς της στη μήνυσή τους κατά των κληρονόμων του Αμερικανού χρηματιστή.
 
Υπενθυμίζεται ότι και τρίτη γυναίκα, η 39χρονη Τζοάνα Σιόμπεργκ, έχει υποστηρίξει ότι ο πρίγκιπας Άντριου τη θώπευσε στο στήθος, ενώ εκείνη – ηλικίας 21 ετών τότε – καθόταν στα γόνατά του στο σπίτι του Έπσταϊν στη Νέα Υόρκη το 2001.
 
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Άντριου αναγκάστηκε να παραιτηθεί από όλα τα καθήκοντα που εκπορεύονται από τη θέση του στη βασιλική οικογένεια και πλέον είναι πλήρως εξοστρακισμένος από το Μπάκιγχαμ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43