search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05
MENU CLOSE

Φασουλής για Μουτσινά: «Είναι τόσο ταλαντούχος, τον ζηλεύω»

07.12.2019 09:33
Συγκλονίζει ο Φασουλής: Για τον πατέρα μου δεν υπήρχα, μου έκανε ό,τι χειρότερο - Με είχε εξαφανίσει (Video) - Media

 

Για τις Άγριες Μέλισσες και το GNTM μίλησε, μεταξύ άλλων, στα «Παραπολιτικά» ο Σταμάτης Φασουλής. 

Τηλεόραση βλέπετε;

Όχι. Δεν έχω ώρα. Την ώρα που προβάλλονται όλα αυτά, εγώ είμαι στο θέατρο. Όλες τις άλλες ώρες διαβάζω. Προτιμώ να διαβάζω και να ακούω μουσική, από το να βλέπω τηλεόραση.

Πώς κρίνετε το ότι σαρώνουν οι «Άγριες Μέλισσες»;

Νομίζω ότι είναι ευχάριστο να σαρώνει μια ελληνική σειρά αντί μια τούρκικη. Είναι ωραίο να φαίνονται καινούργια πρόσωπα και στη συγγραφή και στη σκηνοθεσία. Αν και το θέατρο το «πληρώνει», γιατί κάθε Πέμπτη που οι «Άγριες Μέλισσες» είναι την ώρα της παράστασης, είναι η χειρότερη μέρα για τα θέατρα, γιατί Δευτέρα-Τρίτη δεν παίζουμε, Τετάρτη έχουμε απογευματινές, οπότε δεν μας πιάνουν οι… μέλισσες. Μας «τσιμπάνε» την Πέμπτη, αλλά πάντα συνέβαιναν αυτά.

Το «Greece’s Next Top Model» πώς σας φαίνεται;

Δεν το έχω δει ποτέ. Δεν ξέρω τι μου λες. Ξέρω ότι είναι κάτι με μοντέλα. Δεν το λέω με την έννοια ότι δεν θα το έβλεπα. Τον μόνο που βλέπω και επειδή είναι η ώρα λίγο πριν από τον μεσημεριανό μου ύπνο, είναι τον Νίκο Μουτσινά και γελάω πάρα πολύ. Έτσι θα ήθελα να είναι το μεσημέρι η τηλεόραση. Είναι τόσο ταλαντούχος, τον ζηλεύω. Έχει ένα μεγάλο προτέρημα, που θα θέλαμε να το έχουμε όλοι. Όσο και να καυτηριάζει όσο και να σατιρίζει, δεν προσβάλλει ποτέ. Αυτό είναι μεγάλο ταλέντο.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00