search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 03:35
MENU CLOSE

Πάτρα: Την Τρίτη η απολογία 5 συλληφθέντων για τα επεισόδια – Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν

07.12.2019 19:39
Λάσπες, μπάζα και καταστροφή: Φωτογραφίες από την περιοχή της Εύβοιας που ισοπέδωσε η πλημμύρα (Photos) - Media Gallery 18

 

Την προσεχή Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή Πατρών πέντε εκ των επτά συλληφθέντων μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην πορεία, με αφορμή την 11η επέτειο από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Οι πέντε συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν σήμερα στο δικαστικό μέγαρο, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Στην συνέχεια και τα πέντε άτομα οδηγήθηκαν εκ νέου στην Ασφάλεια Πατρών, όπου κρατούνται.

Οι δύο άλλοι συλληφθέντες που ήσαν ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Στο μεταξύ, μέλη αντιξουσιαστικών κινήσεων πραγματοποίησαν σήμερα συγκεντρώσεις συμπαράστασης στους συλληφθέντες, τόσο έξω από το δικαστικό μέγαρο, όσο και έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.

Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας με διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων τραυματίστηκαν συνολικά τρεις αστυνομικοί. Δύο εκ των τραυματιών έχουν υποστεί εγκαύματα, ενώ ο τρίτος αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο γόνατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15