search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:33
MENU CLOSE

Λονδίνο: Άγριο ξύλο στο Hyde Park – Τους …επεφυμούσαν οι περαστικοί

09.12.2019 08:15
Λονδίνο: Άγριο ξύλο στο Hyde Park - Τους …επεφυμούσαν οι περαστικοί - Media

 

Ένας άγριος καυγάς με γροθιές που θύμιζαν μποξέρ έστησαν δύο νέοι με την παρότρυνση πολλών άλλων παρευρισκόμενων σε ένα από τα πιο διάσημα σημεία του Λονδίνου, το Χάιντ Παρκ που φιλοξενεί την Winter Wonderland. 

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, φαίνονται ένας άνδρας με λευκό μπλουζάκι και ένας άλλος με κόκκινο να «πλακώνονται» με την ενθάρρυνση των νεαρών που τους περιτρυγυρίζουν.  Μάλιστα όταν ο πρώτος χτυπάει άσχημα στο πρόσωπο τον αντίπαλό του, ακούγεται η φωνή ενός παρευρισκόμενο που λέει “μην χτυπάς στο κεφάλι”!

Λίγο αργότερα κόβεται το βίντεο και στη συνέχεια δείχνει την επέμβαση των ανδρών της Μητροπολιτικής Αστυνομίας η οποία αφού χώρισε τους εμπλεκόμενους συνέλαβε τρία άτομα, ανα και δεν αποσαφηνίστηκε εάν ανάμεσά τους συμπεριλαμβάνονται και οι δύο που πρωτοστάτησαν στον καυγά. 

Να σημειωθεί ότι ο χώρος την ώρα του επεισοδίου ήταν γεμάτος κόσμο και μάλιστα οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν σοκαρισμένοι με το θέαμα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:33