search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:46
MENU CLOSE

Γαϊδουράκια της Σαντορίνης: Άλλα περίμενε να ακούσει ο Tommy Lee, άλλα απάντησε ο Βορίδης

09.12.2019 08:30
Γαϊδουροχώρα: Ένας εναλλακτικός χώρος ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης στο Κορωπί - Media

 

Απάντηση στον διάσημο ντράμερ Tommy Lee για τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη και την κακοποίηση, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός απάντησε ότι “στόχος του υπουργείου ενόψει της προσεχούς τουριστικής περιόδου είναι η αυστηροποίηση των σχετικών ελέγχων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Στην περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας από τις ελεγκτικές αρχές θα επιβάλλονται στους παραβάτες αυστηρές ποινές. Επισημαίνεται ότι το προβλεπόμενο πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 30.000 ευρώ”.

Να θυμίσουμε οτι ο Lee έστειλε επιστολή στον υπουργό, με την οποία ζητούσε να σταματήσει ο βασανισμός των γαϊδουριών στο νησί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να αποσυρθούν τα ζώα από αυτό το “επάγγελμα” και να απαγορευτεί η χρήση τους ως “οχήματα”. Προφανώς δεν θα έμεινε και πολύ ευχαριστημένος από την απάντηση του υπουργού…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:45