09/08/2020 08:47:08

Γαϊδουράκια της Σαντορίνης: Άλλα περίμενε να ακούσει ο Tommy Lee, άλλα απάντησε ο Βορίδης

Γαϊδουράκια της Σαντορίνης: Άλλα περίμενε να ακούσει ο Tommy Lee, άλλα απάντησε ο Βορίδης - Media

 

Απάντηση στον διάσημο ντράμερ Tommy Lee για τα γαϊδουράκια στη Σαντορίνη και την κακοποίηση, έδωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

Ο υπουργός απάντησε ότι "στόχος του υπουργείου ενόψει της προσεχούς τουριστικής περιόδου είναι η αυστηροποίηση των σχετικών ελέγχων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Στην περίπτωση που διαπιστωθούν παραβάσεις της κείμενης νομοθεσίας από τις ελεγκτικές αρχές θα επιβάλλονται στους παραβάτες αυστηρές ποινές. Επισημαίνεται ότι το προβλεπόμενο πρόστιμο μπορεί να φτάσει τις 30.000 ευρώ".

Να θυμίσουμε οτι ο Lee έστειλε επιστολή στον υπουργό, με την οποία ζητούσε να σταματήσει ο βασανισμός των γαϊδουριών στο νησί, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να αποσυρθούν τα ζώα από αυτό το "επάγγελμα" και να απαγορευτεί η χρήση τους ως "οχήματα". Προφανώς δεν θα έμεινε και πολύ ευχαριστημένος από την απάντηση του υπουργού...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.