search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:28
MENU CLOSE

«Like» στην ακραία αστυνομική βία από την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής

09.12.2019 08:42
«Like» στην ακραία αστυνομική βία από την γενική γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής - Media

 

Ενθουσιασμένη με τα «επιτεύγματα» της Ελληνικής Αστυνομίας και πιο συγκεκριμένα των ανδρών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά τις πορείες του Πολυτεχνείου και της επετείου για την δολοφονία του Αλέξη Γρογορόπουλου, εμφανίζεται η γενική γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Σοφία Νικολάου.

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να κάνει like σε χυδαία ανάρτηση του γνωστού χρήστη του twitter, με ξεκάθαρα ακροδεξιές απόψεις, @GeorghyZhukov που χλεύαζε όσους διαμαρτύρονται για τα αμέτρητα περισταικά ακραίας και απρόκλητης αστυνομικής βίας στα Εξάρχεια.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση, περιελάμβανε και βίντεο που έδειχνε καρέ καρέ τον άγριο ξυλοδαρμό πολιτών και συνοδευόταν από το εξής σχόλιο:

«Παρατηρώ το προοδευτικο τουιτερ.γρ να εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το ξύλο που έπεσε. Να σας πω τα νεα συντροφοι: Οσακις η ταξη διασαλευθει, πρέπει να αποκατασταθεί. Με κάθε κόστος. Αλλιως πως, καθιστε σπίτι σας και ριξτε πασιέντζα».

Πάντως δεν θα πρέπει να μας ξαφνιάζουν οι… δημοκρατικές «ευαισθησίες» της Σοφίας Νικολάου καθώς δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγοι μήνες από τότε που και πάλι είχε δηλώσει τον ενθουσιασμό της για την τότε εξαγγελία του πρωθυπουργού για την δημιουργία φυλακών τύπου Γ’.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:28