search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:02
MENU CLOSE

Στολισμός Πανεπιστημίου: Νέο «γλέντι» στο Διαδίκτυο, θυμίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια (Photos)

09.12.2019 10:07
«Μεγάλος Περίπατος»: Τι αλλάζει από σήμερα στην Πανεπιστημίου  - Media

 

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι αντιδράσεις και τα απίστευτα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τον περιβόητο χριστουγεννιάτικο φωτισμό της λεωφόρου Β. Σοφίας  και ξαφνικά την Κυριακή αναζωπυρώθηκε η συζήτηση με αφορμή το νέο φωτισμό επί της οδού Πανεπιστημίου. 

Κάποιοι χρήστες παρομοίασαν τα φώτα με διάφορα ηλεκτρονικά… παιχνίδια.

«Μετά τον φοβερό στολισμό στην πανεπιστημίου μπήκα και εγώ σε Christmas mood, εεε DOOM ήθελα να πω…», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένα άλλος γράφει: «μ@λ@κες, λυπηθείτε μας.
Νόμιζα πως έπαιζα Space Invaders στην Πανεπιστημίου και παραλίγο να τρακαρω.»

 

 

Την οδό Πανεπιστημίου ανέλαβε να στολίσει η «Πειραιώς Real Estate και Picar», ενώ πολλές άλλες εταιρείες έχουν αναλάβει ως χορηγοί τον φωτισμό και άλλων μεγάλων κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας. 

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη μεγάλη αντιπαράθεση για το ύφος του στολισμού των οδών, παρενέβη και το Ίδρυμα Ωνάση διά του συμβούλου Στρατηγικής και πολιτισμού του ιδρύματος, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει ότι το έργο δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα…

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:01