28/01/2020 02:14:52

Στολισμός Πανεπιστημίου: Νέο «γλέντι» στο Διαδίκτυο, θυμίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια (Photos)

Στολισμός Πανεπιστημίου: Νέο «γλέντι» στο Διαδίκτυο, θυμίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια (Photos) - Media

 

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι αντιδράσεις και τα απίστευτα σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης για τον περιβόητο χριστουγεννιάτικο φωτισμό της λεωφόρου Β. Σοφίας  και ξαφνικά την Κυριακή αναζωπυρώθηκε η συζήτηση με αφορμή το νέο φωτισμό επί της οδού Πανεπιστημίου. 

Κάποιοι χρήστες παρομοίασαν τα φώτα με διάφορα ηλεκτρονικά... παιχνίδια.

«Μετά τον φοβερό στολισμό στην πανεπιστημίου μπήκα και εγώ σε Christmas mood, εεε DOOM ήθελα να πω...», γράφει ένας χρήστης, ενώ ένα άλλος γράφει: «μ@λ@κες, λυπηθείτε μας.
Νόμιζα πως έπαιζα Space Invaders στην Πανεπιστημίου και παραλίγο να τρακαρω.»

 

 

Την οδό Πανεπιστημίου ανέλαβε να στολίσει η «Πειραιώς Real Estate και Picar», ενώ πολλές άλλες εταιρείες έχουν αναλάβει ως χορηγοί τον φωτισμό και άλλων μεγάλων κεντρικών δρόμων της πρωτεύουσας. 

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη μεγάλη αντιπαράθεση για το ύφος του στολισμού των οδών, παρενέβη και το Ίδρυμα Ωνάση διά του συμβούλου Στρατηγικής και πολιτισμού του ιδρύματος, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει ότι το έργο δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.