search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:51
MENU CLOSE

«Στροφή» στα προσωπικά της η Σκορδά: Δηλώνει έτοιμη για το νέο βήμα (Video)

09.12.2019 11:13
«Στροφή» στα προσωπικά της η Σκορδά: Δηλώνει έτοιμη για το νέο βήμα (Video) - Media

 

Μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά απέρριπτε κάθε πιθανό ενδεχόμενο να συνεχίσει τη ζωή της με κάποιον νέο σύντροφο. Η παρουσιάστρια με κάθε ευκαιρία τόνιζε ότι μοναδική της έγνοια και φροντίδα εκτός από τη δουλειά της είναι τα παιδιά της και ότι δεν υπήρχε ούτε διάθεση ούτε όμως και χρόνος για κάτι νέο στη ζωή της.

Πλέον, όμως, έχουν περάσει τρία χρόνια από τον χωρισμό της και η παρουσιάστρια φαίνεται ότι έχει αρχίσει να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων, η Φάιη φάνηκε για πρώτη φορά δεκτική σε έναν νέο έρωτα στη ζωή της. «Γιατί όχι;» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ωστόσο ότι οι… προβλέψεις της Λιτσας Πατέρα βλέπουν καλή χρονιά για τα προσωπικά της 2021!

«Υγεία, να είναι ευτυχισμένα τα παιδάκια μου, να είναι ευτυχισμένα όλα τα παιδάκια του κόσμου, χαμόγελα και… δεν ξέρω… και χαρές» ήταν οι ευχές της για τη νέα χρονιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:51