03/06/2020 17:11:17

Ομιλία Τσίπρα σε εκδήλωση Πρωτοβουλίας πρώην μελών του ΠΑΣΟΚ

Ομιλία Τσίπρα σε εκδήλωση Πρωτοβουλίας πρώην μελών του ΠΑΣΟΚ  - Media

 

Σε εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Κάραβελ μιλάει αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας. 

Μετά την κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ όπου δόθηκε και επίσημα το σήμα εκκίνησης της διαδικασίας διεύρυνσης σε ανοιχτή εκδήλωση – πρόσκληση συστράτευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχωρά η «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Ανασυγκρότηση της Προοδευτικής Παράταξης».

Πρόκειται για Πρωτοβουλία 120 πολιτών και στελεχών που προέρχονται από την οργανωτική, συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική βάση του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα «για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης, για τη νέα κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία, για μία εναλλακτική στρατηγική για το αύριο της Ελλάδας και την έξοδο της κοινωνίας από την κρίση». Κάποιοι εξ αυτών μετέχουν ήδη στην ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.